Facility service

Facility service

Vi har indgået et samarbejde med Servicefirmaet Renell så vi kan tilbyde jer den fulde pakke indenfor ejendomsservice. Vi gør det lettere og billige at vedligeholde jeres virksomhed.

Facility Service er for mange virksomheder synomym med kantineservice. LOOP KANTINER er hovedsageligt jeres kantinepartner, men for at kunne tilbyde vores virksomheder “den fulde pakke”, har vi indgået et samarbejde med Servicefirmaet Renell A/S. Det betyder at vi kan tilbyde jer alt indenfor ejendomsservice.

Lad os få din din virksomhed til at skinne - vi hjælper med ejendomsservicen
Lad os få din din virksomhed til at skinne – vi hjælper også med ejendomsservicen

Hvad er Facility Service?

Facility service er en betegnelse for at samle alle vedligeholdelses- og serviceopgaver hos én og samme leverandør. Denne service er en helhedsløsning, der internt vil spare jer tid, penge og ressourcer.
Vores samarbejdspartner Renell har udarbejdet et fornuftigt og økonomisk alternativ til den velkendte viceværtfunktion. Facility servicen indebærer både rengøring samt regelmæssig vedligeholdelse af virksomhedens arealer. Dette kunne bl.a. være tjek af belysning, installationer og aflæsning af el og vand, generel gennemgang af arealerne for pludseligt opståede skader mm.

Facility Service og kantine i samme løsning

Ved at samle facility service og kantine i ét, gør vi det lettere og billigere for jer. I samarbejde med Renell står vi for koordinering af alle praktiske serviceopgaver. Vi tilpasser vores service til den enkelte virksomhed.

Kontakt os
Hør mere om din mulighed for at få facility service sammen med vores kantineløsning. Kontakt os allerede i dag!