Referencer

-Loop kantiner er uden tvivl den bedste kantine i jeg har spist i. Servicen, maden og de ansatte i Loop kantiner har løftet det at have en personale kantine op på et helt nyt Niveau!
Jeg kan med de varmeste hilsner anbefale andre virksomheder at vælge dem, man bliver mødt af smil, kvalitet og udsøgt mad hver eneste dag.

Søren Ibsen.
Senior Vice President
falck logo

 

 

 

 


-Loopkantiner flyttede ind i World Trade Center Ballerup d. 1. oktober 2016 og siden har alle husets virksomheder samt gæster nydt godt af den fantastiske mad som Jacob og hans crew disker op med hver dag. Alt er frisk lavet fra bunden og dejlige dufte med spændende krydderier sniger sig ud fra køkkenet fra morgenstunden.

Virksomhederne i huset siger, at det er det bedste der er sket og alle ser frem til dagens frokost og måske også lækre DELI, til at tage med hjem. Faktisk er kantinen nu blevet et salgsparameter ved udlejning til nye virksomheder der ønsker at bo i World Trade Center.

Benedicte Rønje
Direktør

world_trade_center


-Den daglige Kvalitet har været meget høj og kontinuerlig og med et bredt udvalg af varme retter, salater og pålæg. Udvalget af den høje kvalitet har gjort at vi har ligget på en meget høj tilmeldings procent af medarbejdere. På mere end 90% igennem hele perioden.

I vores medarbejder tilfredsheds undersøgelse fik Loop kantiner 5 ud af i karakter.
Jacob og hans personale er altid venlige, smilende og tager sig altid tid til at forklare om maden og er altid meget imødekommende.
Vi har holdt både kunde arrangementer, personale fester mv. Hvor Loop kantiner har stået for mad mv. Altid med stor succes og meget høj detalje grad.

Claus Holm
Landechef

samsung_logo