Om os

Om os

Loop kantiner er en af Danmarks veletablerede kantine leverandører. Vi sætter stor fokus på service, sundhed, god mad, kvalitet og holdning.

Jacop Loop er én af hovedmændende bag LOOP KANTINER by Frokostfirmaet
Jacop Loop er hovedmanden bag LOOP KANTINER

Godt håndværk er en mærkesag her, vi laver alt fra bunden af og det kan vi fordi vi nøje udvælger vores personale og skoler alle så vi har en fælles mission, Det er så vigtigt at vi er glade og har et sundt arbejdes miljø, det får vi mere livs kvalitet af samt vores kunder mærker det i vores kreativitet og måden at møde andre på.

Det er vigtig for os at blive en del af virksomheden selvom vi “kun” er fra kantinen så er det altså noget som smitter af på virksomheden og de ansatte, at have en kantine hvor man kan mærke personalet brænder for det, de gør.

Vores erfaringer siger at den pågældende virksomhed for gladere medarbejdere ved en god kantine og det kan vores nuværende kunder skrive under på.

Vi har et ansvar og en holdning , derfor laver vi menuer for en uge af gangen, på den måde bruger vi de grønsager og urter som er i sæson her og nu.

Vi har et ansvar overfor de spisende gæster vi har hver dag, vi syntes, det med at benytte sig af årstidens råvarer er med til at højne kvaliteten.

Vores kantiner bliver sat sammen i tæt samarbejde imellem Jacob loop og de ansvarlige for virksomheden så vi finder lige nøjagtig den løsning som passer jer.