Forslag til Selskabs menu
Menu 1: (3 retter)
-
Forret:
Blomkåls creme med smør stegte kammuslinger, rå agurk, blomkål og æble - Koldhævet brød a part
-
Hovedret:
Dansk Kalve coulotte fra Himmerland, ristede svampe og spinat - knuste kartofler, oliven og syltede løg og rødvins sauce
-
Dessert:
Chokoladekage (halv bagt og halv chokolade mousse) med karamelis, mandelcrumble og hindbær coulis
-
355 kr. pr. kuvert ved bestilling af minimum 15 kuverter
Menu 2: (3 retter med snacks)
-
Snacks:
Østers med scalotteløg og rødvins eddike
Hummer hotdog
Friteret kæmpe reje med sortfods skinke og miso mayo
-
Forret:
Bagt torsk, syltede svampe, kartoffel purre, muslinge skum og marineret frisee
-
Hovedret:
Krogmodnet dansk oksemørbrad på sauté af gnocchi, bacon og pasitnak hertil en rødvin sauce med blå druer og marinerede gulerods flager
-
Dessert:
Æble knödel med hvid chokolade sauce, frisk æble, crumble og vanilje is
-
655 kr. pr. kuvert ved bestilling af minimum 15 kuverter
-
Personalepriser
Ønsker i vores kokke til at komme hjem til jer, koster det 550 kr. pr. kok pr. time – minimum 2 kokke i 4 timer
-
Levering
Levering koster 350 kr. afhentning koster 350 kr