Forretter på fade/skåle:
-
Mango/beef salat med friteret rispapir – Thaistyle
50 kr. pr. kuvert -
2 stk. Vietnamesiske sommerruller med friske urter, reje, salat og peanuts dip
40 kr. pr. kuvert -
Rørt okse tatar med surt, knas, kørvel mayo, croutons og masser af urter
55 kr. pr. kuvert -
Charcuteri (udvalg af spanske, franske og italienske) med surt, oliven, tapenade og koldhævet brød
40 kr. pr. kuvert
Hovedretter fra gryden:
-
Butterchicken med jasmin ris og nanbrød
95 kr. pr. kuvert -
Laks i grøn karry, friske grøntsager og jasmin ris
105 kr. pr. kuvert -
Okse tikka masala med nanbrød og basmati ris
95 kr. pr. kuvert -
Chili con carne med koldhævet brød og basmati ris
95 kr. pr. kuvert
Hovedretter fra ovnen:
-
Kylling overlår stegt med fennikelfrø hertil ristede rodfrugter vendt i persille salsa
105 kr. pr. kuvert -
Nakkekam (gris) vendt i tør rub – langtid stegt, hertil stegte, kartofler, courgette og peber
95 kr. pr. kuvert -
Oksesteg, langtid stegt – hertil ristede kartofler, gulerødder, svampe og løg
95 kr. pr. kuvert -
Lamme bov, langtid stegt med rosmarin, hvidløg, citron hertil cremet perlebyg-otto
105 kr. pr. kuvert
Dessert:
-
Bær trifili med creme og knas
40 kr. pr. kuvert -
Chokolade mousse med mandelcrumble og hindbær coulis
50 kr. pr. kuvert -
Brownie med blåbær og kokos creme
50 kr. pr. kuvert -
Pannacotta med passionsfrugt og krystalliseret hvid chokolade
40 kr. pr. kuvert