Sådan kan jeres ugemenu se ud, hvis I lader LOOP KANTINER stå for frokosten
-
Mandag
Ret1: Ovn stegte Kyllingeoverlår med karrybyg, løg, gulerødder og spinat
Ret2: Broccoli tærte med ricotta
Flager af broccolistok, mungbønner, komælks feta, kørvel og rødløg
Kartoffelsalat med agurk, persille, grønne bønner og rødløg
Tun med små tomater og mayo
Rullepølse med rødløg og timian
Plukket kalkun i cremet estragon mayo
Oksespegepølse med pickles
Lyst og mørkt koldhævet brød.
-
Tirsdag
Ret1: Kalve frikadeller med soja ristede grøntsager og svampe
Ret2: Tomatsuppe med friskost.
Hjertesalat, spidskål, vandmelon, mango og gulerodsflager og chili.
Quinoa, simonekål, suger ærter, sesam olie, agurk og springløg
Karrysild med æbler
Jagtpølse med syltede løg
Mortadella og oliven tapenade
Ande riette med selleri og tranebær.
Lyst og mørkt koldhævet brød.
-
Onsdag
Ret1: Thai-kylling-grønkarry med jasmin-ris
Ret2: Friteret ris papir.
Pak choy, rød peber, tomat, palmekål, lime og soja.
Kartoffel, fennikelcruodite, radiser og basilikum.
Kyllinge-salat a la thai
Jamaca skinke med tomatsalsa
Makrelsalat med citrongræs
Kalkun chorizo
Lyst og mørkt koldhævet brød.
-
Torsdag
Ret1: Paneret torsk, kartofler, pastinak, rød peber vendt i tandori. På siden kold sauce tartar
Ret2: Pizza med kartoffel, rosmarin og artiskok.
Ristet blomkål med græskar kerner, feldsalat og blå druer.
Rødbede, rødbedeblade, pære, glaskål og ramsløg pesto.
Roastbeef med remo og ristede løg
Kyllingepostej
Røget medister og rå løg.
Tomat/purløg.
Lyst og mørkt koldhævet brød.
Torsdagskage: Æble/chokolade crumble
-
Fredag
Ret1: Lasagne
Ret2: Gratinerede jordskokker og persille olie
Ærter, tomater, gulerod, hjerte salat og dressing på siden
Bagte selleri, hvedekerner, bagte nye gulerødder og ristede solsikke kerner og æble.
Æggemadder
Kartoffelmadder med mayo og purløg
Leverpostej med svampe
Skinke salat.
Lyst og mørkt koldhævet brød.